24. September 2012

De blev overraskede i Hurup!

Børn og ledere i Lørdagsklubben, Hurup blev meget overraskede, da børnekonsulent Randi Taulborg kom uventet forbi!

Klubben blev nemlig vinder af årets lodtrækning om en studietur til Israel for lederne – eller en dag i en forlystelsespark for både børn og ledere. De blev udtrukket blandt knap 180 klubber, der gennem deres arbejde med foreningsopbygning i 2011 har været med til at sikre DFS over 3 millioner kroner. Det er af stor stor betydning for vores fortsatte mulighed for at give det største til de mindste, at vi har denne indtægt i DFS. Derfor annoncerede vi sidste år, at der nu var mulighed for at vinde, hvis vi fik det nødvendige materiale indsendt.
Det er ikke meget der skal til, for at en klub og dens medlemmer kan tælle med i ansøgningen til Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF). DFS modtager pengene – men bruger dem straks til aktiviteter og løn til konsulenter, der kan være med til at støtte arbejdet, der hvor tingene sker.

Er jeres klub ikke med – så kontakt landskontoret eller den lokale børnekonsulent for at høre mere om, hvor enkelt det er at være med til at sikre denne indtægt til DFS. Så kan I også være med i lodtrækningen næste år! At gøre dette arbejde er også at give det største til de mindste.

Så er der vist kun tilbage at ønske lederne i Hurup tillykke!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet