20. Juni 2012

DFS hos Dronningen

Fotograf: Christian Meyer, Kongehuset

DFS var med da Dronningen inviterede ”Det frivillige Danmark” til haveselskab på Fredensborg Slot. Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) havde udpeget DFS som en af de DUF-organisationer, som skulle være med på dagen.

”Jeg ser det som et stort skulderklap til alle frivillige i Danmark. Og jeg er stolt af at kunne repræsentere DFS via DUF og dermed de mange frivillige, der bruger tid på at give det største til de mindste rundt i hele landet”, udtaler landslederen med begejstring.

Kongehuset ville med dagen markere, at der i Danmark er en lang tradition for foreningsliv og frivilligt arbejde, og at den frivillige sektor har historisk set været med til at udvikle det danske samfund.

”Regentparret ønsker at anerkende, at så mange danskere yder en frivillig indsats til gavn for det danske samfund. Derfor inviterer Regentparret repræsentanter for ”Det Frivillige Danmark” til haveselskab på Fredensborg. Blandt de inviterede vil være to repræsentanter udpeget af de enkelte kommuner for at have ydet en særlig indsats. Desuden deltager også repræsentanter for en lang række frivillige organisationer og foreninger samt kulturpersonligheder, som yder en frivillig indsats,” udtaler hofmarskal Ove Ullerup.

Ved haveselskabet deltog fra den kongelige familie Regentparret, H.K.H. Kronprinsessen, D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie samt H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Se billeder fra haveselskabet på kongehuset.dk

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet