10. Maj 2012

Kjelsø lejren indvies d. 19. maj

Der er sket meget siden visionære mennesker omkring Kjelsø lejren ved Ans begyndte at tale om at vælte den gamle hovedbygning og bygge en spritny bygning til børn og unge.

Den 19. maj indvies den nye 646 kvadratmeter røde hovedbygning til 8,5 mio. kr. Et storstilet program for hele familien sluttes af med festligt fyrværkeri.  Undervejs medvirker bl.a. biskop Karsten Nissen, landsleder i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler Bent Molbech Pedersen, viceborgmester i Silkeborg Steen Vindum og gospelsanger Lydiah Wairimu. Kl. 16,00 er der reception og indvielse af den nye bygning

"Vi har en drøm om, at Kjelsø lejren fortsat vil sætte aftryk. Fodspor i den enkeltes liv, som de mange børnefødder har gjort det på lejrene. Og vi er meget stolte og taknemlige over nu at kunne fejre indvielsen af en nybygning”, siger Erik Bertelsen, der er frivillig tovholder for byggeriet, og sammen med andre har brugt mange 100 timer for at skabe gode rammer til børn og unge.

Intentionen er, at Kjelsø lejren med de topmoderne faciliteter skal bruges af børneklubber, spejdere, konfirmandklubber, lejrskoler, teambuilding for fx skoler og virksomheder ol. Lejren ligger naturskønt centralt midt mellem Silkeborg, Randers, Viborg og Aarhus – tæt ved Tange sø og Gudenåen.

Se program for indvielsen her: http://www.kjelsoe.dk/

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet