7. Maj 2012

Børnelejr på Læsø

Gammelgård Feriecenter på Læsø var i weekenden fra d. 13-14. april fyldt med liv og glade dage. Børneklubberne på Læsø arrangerede lejr og havde inviteret Gospel Kids og Søndagsskolen fra Strandby.

Fredag aften hyggede børn og voksne fra Læsø sig i det kreative hjørne mens de ventede på Strandbynitterne og DFS’s Club Cool på hjul. Færgen til Læsø var forsinket så gæsternes fremmøde blev lidt sent.

Få timers søvn er ingen hindring for de friske lejr-børn. Lørdag morgen stod vi op til høj sol og fuglesang. De morgenfriske drenge fra EvigGlad fik tømt bilen med cykler, waweboards, stylter og mange andre sjove sager. Der var fuld aktivitet allerede inden morgenmaden. Om formiddagen fortalte Søren bibelhistorie om Gideon, der skulle i krig med 300 mand og om hvordan Gud hjalp Gideon dengang og hvordan Gud også hjælper os i dag.

Så blev det tid til at sætte hoppeborg og forhindringsbane op. Børnene ventede tålmodigt til der var pustet nok luft i og så blev der hoppet og lavet konkurrencer på tid.

Over middag sang Gospel Kids og lærte de andre børn nye sange. Herefter kom der gang i de kreative piger og drenge indendørs. De lavede nøgleringe og figurer af skummodellervoks. Andre valgte at nyde det gode vejr udendørs og spille fodbold, hoppe, cykle og gøre brug af alle de fine sager fra EvigGlad. Børnene legede fint med hinanden og fik hurtigt knyttet venskaber.

Sidst på eftermiddagen kom forældre og søskende for at hente børnene. Gospel Kids skulle igen synge og Bo fortalte bibelhistorie om Jonas og hvalen. Alt i alt var det en fantastisk lejr. Glade børn og voksne, godt vejr og mange gode aktiviteter. Selvom det kun blev til én hel dag med alle deltagere var det en rigtig god oplevelse, som børnene vil kunne huske.

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet