17. Marts 2021

Send en påskehilsen til klubben

Påsken er årets største højtid - og en god mulighed for at sende en hilsen til børn og juniorer

Det er skønt, at vi atter kan mødes 25 igen! Udfordringen er selvfølgelig, at det kun er udendørs, og så kan planlægningen være vanskelig (se retningslinjer for klubber og det nye skilt, der viser, at I må samles). Men fedt, hvis I mødes alligevel! (Og husk, at det er let at mødes online, hvis I følger vores Zoom-guide!)

Hvis det er første gang, I mødes, så snak evt. om følgende:

  • Hvad har vi savnet siden sidst i klubben - og hvad glæder I jer mest til?
  • Hvordan har vi haft det hver især?
  • Hvad har været det mest positive - og det mest negative - ved nedlukningen?

Læs også artiklen om at holde dampen oppe, når vi går i gang igen efter krisen.

Det er endnu mere skønt, at vi nærmer os påsken. Her fejrer vi, at Jesus både døde og blev levende igen - for vores skyld.

Send en hilsen til klubben

Hvordan kan vi så holde kontakt til deltagerne i klubberne? En idé kunne være at aflevere eller sende en lille hilsen til deltagerne hos jer. I kan vælge at skrive en personlig hilsen. Klip gerne noget sammen fra denne mail. Billedet ovenfor er fra Anne Marie Vejen Najbjerg og Børnehjørnet i Vinderslev. De har allerede pakket til påske : )

Højtidsfolder
I kan bruge højtidsfolderen om påske til som en hilsen fra klubben. Her er forskellige opgaver og en genfortælling af, hvad der skete med Jesus i påsken. Der er mængderabat ved køb af 50.

Tegnefilm og online klub
I jeres hilsen kan I henvise til tegnefilmen om påske og et link til det nyeste afsnit af Klub-Online eller Break-Online. Husk at abonnere på den relevante online klub som leder og send link til klubbens deltagere, hver gang et nyt afsnit har premiere.

Gave eller kreativ idé
I kan også vedlægge en lille gave, enten i form af små påskeæg, en lille bog om påske, nogle materialer til en kreativ aktivitet (se idéer længere nede), en idé til en leg derhjemme eller en maletegning (mest til børneklubber). I kan enten køre rundt og aflevere den lille goodiebag eller forældrene kan hente posen et aftalt sted.

Maletegninger
Har I Børnefrø 3 kan I printe maletegninger til T311 - T314.

Lav poser med kreative aktiviteter fra legekasse.dk

  • En påskekalender kan hjælpe børn og juniorer med at følge med i, hvad der sker de enkelte påskedage > legekasse.dk/L417 (print ud og send med i posen).
  • Lav en påske-perlekalender, hvor perlerne betyder noget forskelligt > legekasse.dk/L916 (læg materialer til aktiviteten med i posen).
  • Karsefugle - Påsken handler om, at liv spirer frem. Vi hører i kirken om Jesus, der vandt over alt det onde og stod op af graven påskemorgen. Den tomme grav betyder nyt liv for alle, der tror på Jesus. (læg gult papir og karsefrø i poserne). Børnene kan tage billeder af det, der spirer frem og sende ind til lederne. Se idé til karsefugle på legekasse.dk/L917
  • Få klubben til at lave en af de forskellige påskekyllinger - find dem ved at søge på påskekylling på legekasse.dk

Opfordr til at holde påskemåltid
Skærtorsdag blev nadveren indstiftet af Jesus. Han og disciplene spiste usyret brød og drak vin. Læg en opskrift på usyret brød (uden gær) eller knækbrød samt ingredienser dertil i posen.

Læg påskeæg i posen, og foreslå en af følgende lege:

  • Den gavmilde påskeægleg - legekasse.dk/L655
  • Afhold påskejagt: Gem påskeæg derhjemme, enten indenfor eller uden for huset.
  • Kimsleg med påsketing - søg på kimsleg med variationer (legekasse.dk/L904)

Idéer til påskegaver til børn og juniorer

Rigtig glædelig påske og en rigtig god genåbning af jeres klub!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet