17. December 2020

Kai ny fritidsansat

- Hvis ikke der er nogen, der fortæller børnene om Jesus, så lærer de ham ikke at kende, konstaterer Kai Lund helt enkelt. Og derfor er han fra i dag blevet fritidsansat i DFS.

- Jeg har set undersøgelser, der viser - og har også selv personligt oplevet det i min omgangskreds - at ældre mennesker kommer tilbage til det, de har lært i barndommen og i søndagsskolen. Derfor er det så vigtigt, at vi får fortalt de kære børn om Jesus, netop mens de er børn, fortæller Kai. Det, vi lærer som børn, det er det, vi kommer til at leve med resten af livet. Og det er jo rigtig godt at leve med Jesus gennem livet, påpeger den nye fritidsansatte.

Kai har i mange år været engageret i Søndagsskolerne, både i klub, på lejr og til familiemøder. På profilsiden kan du få uddybet, hvad Kai brænder for.

Velkommen skal du være, og Gud velsigne dig i din stilling!

... og bare rolig, Kai er stadig fritidsforkynder i Indre Mission. Stillingen som ny fritidsansat er til dels en tydeliggørelse af alt det, Kai i forvejen arbejder med ind i DFS.


Er du den næste?
Er du blevet nysgerrig på at blive fritidsansat, så kontakt Karen Markussen, der er superskarp på det - og se mere under job.soendagsskoler.dk

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet