24. Oktober 2020

Vi kan stadig holde klub

Vi må stadig gerne mødes, også med de seneste retningslinjer givet i går, den 23. oktober.

Faktisk har politikerne særlig tænkt på børn og unges trivsel. Derfor rammer de nye stramninger ikke os så meget. Vi må stadig samles 50, inklusive ledere. Hvor vi kan, så bør vi holde klub - for børnenes skyld.

Den eneste forskel er mundbind til ledere og andre end selve deltagerne. Børn og juniorer skal altså ikke bære mundbind. Denne regel gælder fra 29. oktober.

Viser samfundssind ved at holde klubben åben
Nogle stiller måske sig selv spørgsmålet, om ikke det er at vise samfundssind og solidaritet at lukke ned ligesom så meget andet i samfundet? Det er en god og forståelig overvejelse, men med heri skal være, at myndighederne har valgt at lukke andre dele af samfundet ned, for netop at foreningslivet kan holdes åbent – med børn og unges trivsel for øje, og for at børn og unge fortsat kan deltage i de vigtige fællesskaber, de er en del af.

Derfor skal der lyde en stor opfordring til at holde klubben åben med overholdelse af de gældende retningslinjer.

Mht. lejre, så kan vi ikke overnatte, som det ser ud nu. Vi forventer, at der  kommer yderligere meldinger herom, så undlad at aflyse i alt for god tid. Se retningslinjer for lejre og dagsarrangementer.

Husk, at I altid kan kontakte os, hvis I er det mindste usikre på noget, er bekymrede eller har et konkret spørgsmål, som I ikke kan finde svar på.

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet