7. Oktober 2020

Børnens frimodighed fik flere med

Børneklubben i Lunderskov havde kun tre børn tilbage efter sommerferien, fordi en stor flok rykkede op i juniorklubben, fortæller Dorte Kring Nielsen, der er en af lederne i klubben, der mødes hver torsdag.

Inden ferien havde klubben for andet år i træk planlagt en tag en ven med-dag.

- Det var børnene rigtig gode til sidste år, siger Dorte. Det samme skulle de vise sig at være igen i år.

- Indtil torsdag den 10. september havde vi været fire, da et af børnene netop havde taget en ven med den første gang. Vi havde hørt lidt rygter, at en af pigerne denne dag måske ville have fem med fra klassen. Moren havde nemlig skrevet på Forældreintra - så alle fik beskeden og ikke kun de få invitationer, hun fik med til uddeling, fortæller Dorte og videregiver hermed dette gode råd.

- Der kom otte dejlige, glade børn, hvoraf to af dem havde været med for længe siden. Det var en rigtig dejlig dag med taknemlighed over børnenes frimodighed til at invitere deres kammerater.

Lederne var selvfølgelig spændte på, hvor mange der ville dukke op torsdagen efter.

- Halvdelen viste sig at dukke op igen, og de tre af dem er nu indmeldt. Den nye fra allerførste møde, der blev inviteret med efter sommerferien, er også indmeldt.

- Dertil kommer der en storebror næste gang. Han syntes, vi havde det hyggeligt, da han var med sin mor henne med lillesøsteren. Vi kunne igen tage hjem med glæde og taknemmelighed, slutter en glad leder i Lunderskov.

Det er fantastisk at se børns frimodighed! Den kan vi voksne nogle gange godt lade os inspirere af. Men de havde nok ikke selv tænkt på det, med mindre de var blevet opfordret til det af lederne, der jo også havde lavet invitationer til at dele ud. Så begge dele går hånd i hånd : )

Download lav selv-invitation.

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet