2. September 2020

Klub-Online flytter til YouTube

Se med på DFS' YouTube-kanal, hvor Klub-Online fra og med i dag er rykket over. Klub-Online skal starte godt op efter sommerferien, og derfor skal vi i første afsnit lave en ny jingle til klubben.

Hverdagen begynder igen - også for Frederik, der ikke længere laver Klub-Online alle hverdage som i coronatiden. Nu er det blevet mere normal hverdag, og klubberne kan åbne igen. Klub-Online sender derfor hver anden uge - og nu på YouTube.

Se premieren.

Du kan se afsnittene 16.30 hver onsdag i lige uger. Afsnittene ligger på YouTube, så du kan også se dem, når det passer dig.

Vis det i klubben
Få også idéer til klubben med playlisten Fredagsfysik, hvor Frederik i Klub-Online laver interessante forsøg med fysik og kemi, der på forskellig vis minder os om Gud. Idéerne er lige til at vise - og lave - i klub og på lejr. Det kræver lidt forberedelse og remedier, hvis I også vil lave forsøgene. I kan bruge både Klub-Online og Fredagsfysik i klubben.

Husk at følge Klub-Online på YouTube, og slå gerne notifikationer til, så du får et praj om næste udsendelse. Del også muligheden med forældre, familie og venner.

Følg DFS på YouTube.

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet