15. Oktober 2019

Hvorfor er DU leder?

- Jeg får nogle fantastiske oplevelser ud af at være klubleder, fortæller Johannes, der er juniorklubleder i Ringe. Og der ér mange gode grunde!

Det er fantastisk at bruge tid sammen med børnene, mener Jens, der er børneklubleder i Vejlby. Han har som barn oplevet voksne, der ville dele tro og liv med ham. Nu, hvor han selv gør det, får han masser en positiv respons, både fra børnene, men også fra forældrene.

- Det er et kald fra Gud, mener Johannes, og Susanne supplerer med relationen med både børn og forældre. Susanne er legestueleder i Mårslet. Mette og Dorthe, ligeledes fra Mårslet, har endnu flere rigtig gode grunde; børnene skal ikke lave sig selv om, de skal bare være. Men hør selv grundene fra i aften kl. 19.45 på dette link på Facebook

TAK til alle jer frivillige! Har du fået lyst til at være leder og opleve den store glæde, som Johannes og Susanne, Jens, Mette og Dorthe fortæller om? Så kontakt en lokal klub i dag. Din lokale konsulent kan altid hjælpe dig med at finde en kontakt.

 

 

Hvorfor er DU leder?

Se tema om frivillighed
frivillighed.soendagsskoler.dk

Kontakt din nærmeste konsulent
konsulenter.soendagsskoler.dk

Læs mere om værdierne i DFS på
vaerdier.soendagsskoler.dk

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet