1. April 2019

Gospel-kids Festival brød lydmuren

Under teamet "Som vi er" deltog børn fra 1.-8. klasse i Gospel-kids Festival i weekenden. Her sang og dansede de budskabet om, at Gud kan bruge os alle - lige som vi er!

Fed koncert!
Børnene mødte ind fredag kl. 17 og gjorde sig i løbet af hele lørdagen klar til festivalens højdepunkt: koncerten lørdag aften. Her gav de forældre og andre fremmødte hele armen! Koncerten blev streamet live og du kan stadig se den på Gospel-kids' YouTube-kanal.

På festivalen fik børnene masser af sang, både i et kæmpestort kor og i enten lillekoret eller storekoret. Festivalen slutter med koncert, hvor børnene synger de sange, de får lært på festivalen, og et godt band spiller til. Det skal opleves - og det blev en stor oplevelse!

Der var også aktiviteter, bibelfortælling, sjov og hygge.

Berit og Elisabeth knoklede!
DFS er en af arrangørerne og særligt DFS-konsulenterne Elisabeth Holdensen og Berit Skødt lægger mange kræfter i festivalen. De er begge ansat 20 % til Gospel-kids og havde hver sin korlederworkshop på festivalen: Elisabeth gav inspiration til opvarmningsøvelser, Berit om motivation - hvordan bevare gejsten i koret? De faciliterede også sammen erfaringsudveksling for korledere.

Hvert år er der Gospel-kids Festival tre steder: I Jylland (den netop afholdte, på Sydvestjyllands Efterskole), på Sjælland og på Bornholm.

Se mere på gospel-kids.dk

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet