2. Januar 2019

Godt nytår

... og god Messy Church konference 26. januar!

Nu er det tid til din tilmelding, hvis du ikke allerede har gjort det. Det bliver en dag, hvor du kan få en masse godt med hjem til det sted, hvor du er frivillig og arbejder med kirke.

Konferencen sætter fokus på involverende fællesskab for alle. Grundlæggeren, Lucy Moore fra Bible Reading Fellowship, er hovedtaler. Der vil være en demonstration af en Messy Church-samling om Den fortabte søn og der vil også være mulighed for et lynkursus i konceptets grundelementer.

Der er to værksteder - 11.15 og 16.00 - og i tilmeldingsmodulet prioriterer du tre værksteder, hvis et af dem ikke får nok tilmeldte. Læs mere om de seks forskellige værksteder her.

Konference for alle, der har en opgave i kirkeligt arbejde
Konferencens undertitel hentyder både til det vigtige i at være rodfæstede i Kristus, men også i det rod, som konceptet favner. Hvor andre gudstjeneste- og mødeformer kan være udfordrede af traditioner og forventninger, så er Messy Church bevidst opbygget med plads til alle aldre, mennesker og livssituationer, til dem, der har styr på - eller rod i - livet.

Bliv inspireret til dit arbejde

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet