6. April 2011

GF 2011 fuld af optimisme

Fredericia Soldaterhjem satte rammen for DFS’ Generalforsamling fredag d. 1. april. Det var en aften fuld af glade smil og godt humør fra søndagsskolefolk fra hele landet. Der var fuld opbakning og tilslutning til Landsudvalgets (LU) og den daglige ledelses arbejde, og der blev udvist tro på at det er muligt at samle endnu flere penge ind til DFS – allerede i år.
 
Nyvalgt til landsudvalget blev Annie Schou fra Vejle, og genvalgt blev Dorte Eriksen fra København og Lene Larsen fra Skjern.
 
Også de foreslåede vedtægtsændringer, hvor "folkekirkeligt arbejde" og "medlem af folkekirken" blev ændret til " bygger på de evangelisk lutherske bekendelsesskrifter" og "evangelisk luthersk kirke" blev enstemmigt vedtaget.
 
Derudover blev det bekendtgjort, at formand Herluf Christensen efter 6 år i LU stopper som formand og udtræder af Landsudvalget i forbindelse med næste landsudvalgs-møde sidst i maj. Landsudvalget har kendt denne beslutning længe, og næstformand Dorte Eriksen sagde TAK til Herluf for hans tid i DFS. Med store klapsalver fra de fremmødte og med blomster i hånden takkede Herluf for den opbakning og tillid der var blevet vist ham gennem årene. Han gav også udtryk for at visionen om at give det største til de mindste fortsat vil være hans.

Beretninger for 2010 kan nu læses her på hjemmesiden.
Landsudvalgets årsberetning 2010
Landslederens årsberetning 2010
Årsrapport 2010

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet