24. September 2018

Top 5 i efterårsferien

Blade, farver, svampe, blæst og efterårslæsning: Her er 5 gode idéer til aktiviteter!

1)
Vær kreativ med blade! Lav dyr, figur, sjove mennesker eller andre fantasifulde ting ud af efterårets blade. Se aktiviteten på legekasse.dk

2)
Tag på tur i naturens efterår! Et løb, hvor deltagerne kommer ud og oplever efterårets gang i naturen. Der er forslag til poster, som ikke kræver den store forberedelse. Se løbet på legekasse.dk

3)
Find svampe ude i skoven (det er sæson lige nu!) og oplev, hvor forunderligt Gud har skabt verden. Se, hvor forskellige og smukke, de er - men nøjes med at kigge på dem, med mindre du har ekspertudsagn for deres spiselighed!

4)
Vinden er usynlig, men har mange kræfter. Byg en drage sammen (se vejledning på legekasse.dk eller køb en i en butik). Flyv med den og snak om, at vi kan se Gud, der virker i os og verden, men ikke Gud selv.

Når I kommer hjem, så server varm kakao og læs og snak om Johannesevangeliet kapitel 3 sammen - her står der noget om vinden, man ikke kan se.

5)
Digital demens er vigtig efterårslæsning til forældre og andre, der har sociale medier og skærme inde på livet. Læs mere om bogen her - det er vigtig læsning.

Rigtig god efterårsferie!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet