6. Juli 2018

Sommerferie-afslutning!

- Det var en fantastisk oplevelse i Tirsdagshjørnet, siger Arne Silkjær, der er leder i børneklubben som kirke- og kulturmedarbejder i Nykøbing Mors.

- Normalt har vi 12-15 børn, men til afslutningen havde børnene inviteret forældre og søskende med, så vi blev 45 i alt.

Børnene kom til sædvanlig tid, hvor vi øvede og dækkede bord m.v. Vi havde nemlig i samarbejde med præsten forberedt en minigudstjeneste i kirken. Børnene havde tegnet tegninger til salmen Op al den ting som Gud har gjort og fik udleveret T-shirtene på billedet, sponsoreret af Thy-Mors Energi.

T-shirtene var en god gave til børnene, som blev rigtig glade for dem - og også stolte af klubben! Det er en super måde at gøre reklame for klubben på.

- Det var så rørende at høre alle disse børn synge af lungernes fulde kraft. Flere forældre måtte da også knibe en tåre, fortæller Arne. Efter gudstjenesten var der pizza i kirkehuset, hvor vi hyggede os med hinanden. Og børnene glæder sig allerede til næste sæson!

Tirsdagshjørnet er en af de over 300 klubber i DFS, som er gået på sommerferie. Nu står for manges vedkommende på lejr og venner og familie.

God sommer!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet