29. Juni 2018

Jonathan skal lave video for DFS!

Jonathan skal levendegøre DFS' materialer til kirker og klubber

15. august begynder Jonathan Koefoed Vindum som leder af et nyt 2-årigt projekt med videoproduktion, der er gjort muligt gennem betydelig støtte fra BorgFonden.

- Lige nu anvender mange klubber og kirker vores materialer til oplæring af børn i den kristne tro, og det skal Jonathan nu sørge for også kan ske gennem videoer, fortæller landsleder Steen Møller Laursen.

Jonathan blev i 2017 færdiguddannet professionsbachelor i 3K, Kristendom, Kultur og Kommunikation, bl.a. med fokus på videoproduktion. Undervejs arbejdede han som redaktør for Bibellæser-Ringens app til bibellæsning, BibelTid.

- Jeg ved, at Jesus elsker mig, og jeg vil vildt gerne være med til at dele budskabet om Jesus til alle børn i Danmark, siger Jonathan, der selv har gået i børneklub som barn.

Skal inspirere de frivillige
- Videoprojektet støtter op om det i forvejen vigtige arbejde, det er at hjælpe børn til at høre om Gud. De inspirationsvideoer, jeg skal være med til at producere, skal hjælpe og inspirere de frivillige i søndagsskoler og børneklubber, fastslår Jonathan. Når man den måde understøtter forkyndelsen af et andet medie, har lederne mulighed for at fænge børnene i endnu højere grad, end de allerede gør i dag.

Youtube-kanal
En anden del af satsningen er at nå nye målgrupper ved at producere videoer til juniorer, som i høj grad er på hjemmebane på dette medie.

Jonathan er gift med Stine og bruger sin fritid på lange gåture og på video- og billedredigering. Ægteparret er en del af flere kristne fællesskaber i Århus, hvor de bor.

Jonathan skal lave video for DFS!

DFS har længe produceret inspirationsmaterialer i form af bøger og online hjælpemidler til kirker og klubber, der vil formidle evangeliet til børn.

Videosatsningen skal gøre det endnu lettere at fortælle børn om Gud!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet