25. Januar 2018

Steen 50 år i dag!

Landsleder Steen Møller Laursen er glad. Han fylder nemlig rundt i dag! På billedet har ansatte i DFS netop overrasket ham med gaver og hilsner.

Imponeret over frivillige og medarbejdere
Steen har siden oktober 2016 stået i spidsen for DFS, Danmarks største dåbsoplærende arbejde.

- Det første år har jeg mødt nogle meget passionerede frivillige og medarbejdere, der virkelig brænder for sagen. Jeg har mødt en kreativitet og idérigdom, som jeg synes er fantastisk, fortæller Steen. Det er positivt at opleve at være en del af noget stort med cirka 10 ansatte og langt over 1.000 frivillige, foruden et stort antal kirker, der bruger vores materialer og ydelser.

Åndehuller, hvor forkyndelsen i højsædet
Landslederen ønsker, at frivillige kan blive udrustet til at fortælle om Gud og Jesus i klubber og på lejre. Her skal børnene have åndehuller uden krav og præstationsræs, for her kan børnene i høj grad bare få lov til at være.

Som landsleder har Steen en stor berøringsflade i det kirkelige landskab, hvor han gerne vil sikre, at den kristne forkyndelse, og ikke kun dannelsen, er i højsædet. Børn skal høre bibelfortællinger og høre om Gud og Jesus. DFS skal være helt fremme i skoene, når det gælder udrustning af frivillige ledere, bl.a. gennem udvikling af materialer som "Kirkefrø".

Mødte selv Gud gennem børnenes søndagsskole 
Steen er rigtig godt gift med Charlotte. De bor i Videbæk, og de har tre store børn sammen. Det var her i Videbæk, i børnenes søndagsskole, at både han og Charlotte blev mødt af Gud og grebet af den kristne dåbsoplæring. Og det er derfor med sin egen troshistorie som ballast, at han i dag brænder for at gøre Gud og Jesus relevant for børn i Danmark - og udruste andre til at fortælle børn om Gud.

P.t. er Steen ved at tage en diplomuddannelse i ledelse. Læs mere om Steen på steen.soendagsskoler.dk

Hjertelig tillykke og Guds velsignelse over dagen og fremtiden!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet