22. Januar 2018

Ny konsulent til Østsjælland

Line Hede begynder som konsulent i Østsjælland og København 15. februar

- Det er meget glædeligt for både DFS og Østsjælland, at det nu endelig lykkedes at få en konsulent i området igen, siger landsleder Steen Møller Laursen.

Michael Nørgaard, der er konsulent på Falster samt Syd- og Vestsjælland - og derfor bliver Lines nærmeste kollega - glæder sig samarbejdet. Det samme gør klubber og kredse i området, der gennem længere tid har stået uden en fast konsulent.

Børneklubben ind med modermælken
- Jeg var ikke ret gammel, da jeg kom med min mor i børneklub, fortæller Line. Det var meget inspirerende at se hende som leder. Jeg har selv været klubleder i mange år både i en børne- og juniorklub, og så var jeg med til at starte en teenklub op, som jeg også ledte i tre år.

Line er uddannet 3K på Diakonhøjskolen og har en cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering fra Ålborg Universitet. Hun er 30 år og kommer oprindeligt fra Århus og flyttede til København i efteråret 2017.

Frivillig gennem mange år
Som frivillig klub- og lejrleder forskellige steder og teamleder i Christianskirken i Århus har Line fået sparring af konsulenter i DFS, så hun ved, hvor vigtigt det er med god vejledning til de frivillige.

Line glæder sig til nu at være den, der giver råd og vejledning. Hun er til det kreative, sjove og skæve og vil gerne fremme den del blandt børn og ledere. Sine erfaringer fra klubber og lejre vil hun gerne bringe ind i det nye arbejde.

- Børneklubben kan være et lille pusterum for børnene og deres forældre i en travl hverdag. Jeg tror, det er med til at give lederne overskud til at være til stede for børnene i klubben, forklarer hun. Det er vigtigt at bringe børnene med ind i samtalen, når vi fortæller dem evangeliet. De stiller spørgsmål og forundres over ting på en anden måde end de voksne.

De senere år har Line rejst meget og har et stort netværk i danske og internationale NGO'er samt det kirkelige miljø, både som udsendt, frivillig og foredragsholder.

- Jeg har gode fortællinger med hjem om hvordan børn i andre lande holder kirke og søndagsskole, og dem glæder jeg mig til at dele med børnene!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet