1. December 2015

Julen sig nærmer

I DFS glæder vi os helt vildt
til verdens største fødselsdag!

Det er vores opgave som organisation at hjælpe kirker, klubber og lejre med inspiration, ressourcer og udrustning til at fortælle om Jesus - året rundt.

I december måned er der dog typisk endnu flere muligheder. Mange børn, også dem, vi normalt ikke ser, bliver taget med i kirke og andre sammenhænge, hvor de kan lære det lille barn i krybben at kende. Derfor stiller vi klar med hjælpemidler. Her er et udvalg:

Krybbespil
krybbespil.soendagsskoler.dk (dramastykker mv. for klubber, kirker og skoler)

Jul på legekasse.dk
Julelege og Kreativ jullegekasse.dk - her er nu over 100 aktiviteter om julen! Bliv også juleopdateret på facebook.com/legekasse.dk

Julebøger
materialer.soendagsskoler.dk har vi mange bøger om julen - fx "Juleevangeliet" - en løft en flap-bog med dejlige tegninger, 28 låger og nu til en skarp pris på kun 50 kr.

Julefolder
Vi har også vores højtidsfoldere, hvor juleudgaven er særlig populær som uddeling i kirke, klub eller samfund. Se hoejtid.soendagsskoler.dk 

Juletræet
Til juletræet har vi juleklokker og julekrybber udskåret i træ fra Betlehem.

Maleark
Du kan også printe nogle maleark til fire julesange fra Syng med:
- I nat blev jesusbarnet født
- Hvorfor, hvorfor bli'r det jul?
- Har I hørt det?
- Vi vil synge højt

Julefrø
I Børnefrø 1-3 og Juniorfrø 1-3 er der i hver bog tre samlinger med advent og jul (49-51) - i alt 18 samlinger med næsten 200 online hjælpemidler!

Få personlig juleinspiration
Mange af konsulenterne og fritidskonsulenter kan desuden hjælpe med juledukketeater, dramastykker og andre tips til højtidsformidling. Kontakt din lokale konsulent og hør mere!

Dramakartotek
Hvis du har adgang til dukketeater- og dramakartoteket, så er der rigelig med inspiration her - faktisk hele 43 forskellige.

For godt 2.000 år siden fik vi mennesker den største gave. Det var Jesus. Ham handler adventstiden om. Derfor fejrer vi jul.

Rigtig glædelig advents- og juletid!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet