2. Juli 2015

Sommer = sommerlejr!

Det er sommer i Danmark - og det betyder blå mærker, sjove aktiviteter, seje ledere - og masser af Jesus!

Sydvestjyllands Efterskoler og Skrødstrup Efterskole: Her er skøn dansk sommer, træning, nyt tøj, blå mærker, nye venner, fede aktiviteter, uforglemmelige trænere og seje ledere, lækker mad og JESUS - det er JuniorSportsCamp - og det er SÅ godt!
Se billeder fra JSC 2015 nederst på sport.soendagsskoler.dk

Ud over hele landet i mange forskellige kredse er der liv og gang i en masse skøre aktiviteter: Strandsborg, Kildeborg, Lyngsbo, Feddet, Dollerup, Lærkereden og mange fler'!

Fx var omkring 500 børn, ledere og forældre haft spændende oplevelser på Kjelsø lejren. Lejen har været ramme for seks lejre afholdt af Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Børnene har gennem fællesskab med kammerater fået bibelundervisning og masser at lejrliv med leg, latter, opgaver og udfordringer.

DFS' østligste sommerlejr ligger på Bornholm og er i gang med masser af liv, godt humør og bibelfortælling. Ved en af samlingerne fortalte en leder om den fortabte søn og nævnte, at som kristen er man en del af Guds store familie. Her rakte en pige hånden op og spurgte:

- Er "Kristen" så familiens efternavn?

Hm, hvad skal man svare til det spørgsmål ...

Sommer = sommerlejr!

På Holmsborglejren ved Vesterhavet var der 5 lejre lige i rap

Læs Ole Noermark Larsens artikel i IMT her. Læs fx om bibeltime, hvor børn bliver fristet af vingummislanger - go' illustration!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet