19. Maj 2015

Ny landsleder vil videre

Det bliver den 38-årige Brian Nissen der d. 1. august sætter sig i landslederstolen hos Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS). 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at sætte fokus på børn og Gud – de fortjener, at vi giver dem det bedste”, siger Brian begejstret. De senere år har DFS profileret sig stærkt i det kirkelige landskab som en nutidig og forandringsparat organisation. Egenskaber som Brian har lagt mærke til. ”DFS er en spændende organisation, hvor de frivillige og lønnede medarbejdere arbejder godt sammen. Og så er DFS ikke bange for at udfordre og tænke nyt. Det kan jeg godt lide. For selv om DFS har holdt fødselsdag over 130 gange, så har organisationen hele tiden tænkt nyt og bevist sin relevans. Og vi skal videre”, siger Brian.

Han har siden 2010 været lærer på Grejsdalens Efterskole, og skifter dermed teenagerne ud med de lidt yngre. Ud over efterskolelærer kan Brian skrive cand. Theol. på sit CV, en uddannelse som han også glæder sig til at gøre brug af som landsleder. ”Børnene skal have hele evangeliet serveret. Ikke kun historierne om Noa og Jonas men mange flere af Bibelens tekster skal i spil. Så mon ikke jeg får god mulighed for at spille ind her”, siger han med et smil.

Privat bor Brian i Løsning med sin kone Rita og sønnen Samuel. 

Brian afløser Bent Molbech Pedersen der efter otte år som landsleder skal være forstander på Djurslands Efterskole.

Flere oplysninger fås hos:

Brian Nissen: 28189525 – brian@soendagsskoler.dk

Formand i DFS Dorte Krogh Eriksen: 42264507 - dorte.krogh.eriksen@gmail.com

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet