20. Januar 2015

DFS skal ha' ny landsleder!

Bent Molbech Pedersen stopper som landsleder i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler pr. 31. juli 2015. Han er indstillet til stillingen som ny skoleleder på Djurslands Efterskole, hvor han tiltræder 1. august.

DFS' bestyrelse, Landsudvalget, jubler bestemt ikke over situationen, da Bent dygtigt har stået i spidsen for DFS de seneste snart otte år. Formand for Landsudvalget, Dorte Krogh Eriksen, udtaler:

- Øv! Vi er i landsudvalget rigtig kede af at Bent stopper som daglig leder af DFS. Bent har været en dygtig leder, og har stået i spidsen for den nødvendige og positive udvikling af organisationen, som vi kender den i dag. Bent brænder for at børn i Danmark skal høre om Jesus, og det mål har være ledestjernen for hans arbejde.

- Bent har med sin unikke blanding af strategisk overblik, gode humør og kvikke bemærkninger været en værdsat leder blandt både ansatte, frivillige og børn rundt omkring i landet. Og så vil vi selvfølgelig ønske Bent tillykke med den nye stilling og tillykke til Djursland Efterskole med en fantastisk leder.

- Heldigvis er der lang tid til sommer. Der er nok at tage fat på – og jeg kender Bent godt nok til, at han lægger sig i selen for at aflevere DFS på bedste vis. Det er vi helt trygge ved.

Hvem skal afløse?
LU vil i løbet af de næste uger lægge en plan for ansættelse af ny landsleder. Og her har formanden store forhåbninger:

- Vi har en stærk vision og et tydeligt brand. Jeg er sikker på at mange vil have lyst til at stå i spidsen for Danmarks største organisation når det handler om Kirke for børn.

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet