7. Januar 2015

TAK til Inger, Elsebeth og Hanne!

2015 betyder farvel til tre ressourcepersoner, Inger Nørgaard, Elsebeth Carlsen og Hanne Ramskov Schmidt.

 

Inger Nørgaard
Med udgangen af 2014 måtte vi efter mange års god og tro tjeneste sige farvel til souschef og DFS-konsulent Inger Nørgaard, der har valgt at søge nye spændende udfordringer. Næsten 30 år er det blevet til alt i alt!

Som souschef og DFS-konsulent har Inger haft stor berøringsflade med klubberne – men også som redaktør af Små skridt og andre blade, på lejre, stævner og ikke mindst kurser og konferencer, som hun har været ansvarlig for.

Alle, der har mødt Inger, fornemmer hurtigt, at det hun brænder for, er Jesus til børnene. Hendes varme, omfavnende natur og fornemmelse for andres situation gør, at man omgående nærer tillid og åbner op – og ind i det rum har Inger bragt både visdom og latter. Det er der mange, der allerede savner!

I snart 30 år har hun været svaret på mange spørgsmål: Kurser? Godly Play? Fritidskonsulenter? Kreativ konsulentsparring? Inger har været svaret - og været det hver gang! TAK for det – må Gud velsigne din vej!

Inger bor i Hoptrup ved Haderslev sammen med sin mand Henning. Sammen har de både børn og børnebørn.

Elsebeth Carlsen
Vi skal også sige farvel til Elsebeth Carlsen, Vanløse, der 1/1 2001 blev ansat som konsulent i DFS i Storkøbenhavn. Efter seks år blev hun i foråret 2007 ansat som fritidskonsulent, da hun fik arbejde som lærer. De senere år har hun været med i kursuskomitéen, der var et naturligt valg, da hendes hjertebarn er undervisning og udrustning af andre ledere. Det er der mange, der har nydt godt af. TAK for alt arbejdet, du har lagt, og den inspiration, du har givet – det har været til stor velsignelse!

Hanne Ramskov Schmidt
Pædagogmedhjælper på Herning Kristne Friskole, Hanne Ramskov Schmidt, har også valgt at stoppe sit arbejde som fritidskonsulent, som hun har været siden 2005. Hanne har været et kendt ansigt i en stor radius omkring Kibæk, hvor hun bor sammen med sin mand. Når der stod forkyndelse for børn eller familieaftener på programmet var Hanne det naturlige valg. TAK for det, du har bidraget med – det har betydet rigtig meget for rigtig mange!

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet