4. Juli 2014

DFS vil sælge flere lodsedler

1. juli blev årets lodseddelsalg skudt i gang i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Målet i år er at sælge mere end 25.000 lodsedler mod sidste års 24.000 solgte lodder.

- I år er det ekstra spændende, for vi har et mål om at flere skal sælge lodsedler i år end sidste år. Når vi gør en ekstra indsats, er det for at få flere penge til DFS, så vi kan gøre mere for klubberne, blandt andet ved at have konsulenter ansat. Lodseddelsalget betaler en fuldtidsstilling, siger Bent Molbech Pedersen, landsleder for Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS).

Dog kan landslederen frygte, at årets mål ikke bliver nået. Færre klubber, som er tilknyttet DFS har nemlig bestilt lodsedler på forhånd. Til gengæld har en friskole og nogle private bestilt.

- Salget er i gang, men vi mangler at få lidt flere klubber i gang. Selvfølgelig er der nu gået sommerferie i den, men vi er fortrøstningsfulde og forventer at klubberne hægter sig på umiddelbart efter ferien.

Sælgerne kan beholde 6 kroner per lod til dem selv eller til klubbens arbejde.

- Desuden har vi lavet flere konkurrencer for at gøre det spændende for børnene at gå ud og sælge., og mit indtryk er, at børnene faktisk synes, det er rigtigt hyggeligt at sælge lodsedler, og at det er en god aktivitet for klubberne, og heldigvis er der mange klubber, som er virkelig er engagerede.

Bestil lodsedler her

 

 

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet