Vi håber meget, at vi ses i uge 27

Tilmeldingen åbner torsdag d. 1. marts 2018 kl. 12:00

Lejren foregår på Sydvestjyllands Efterskole hvor der både er en fodboldlinje og en linje med blandet sport: mindst fem forskellige sportsgrene! På blandet sport er der plads til 30.

For spørgsmål vedr. tilmelding,
kontakt sekretariatsleder Birgit Forum på 8227 1210.

For andre spørgsmål,
kontakt konsulent i DFS og kontaktperson for deltagere, forældre og frivillige på JuniorSportsCamp, Elisabeth Holdensen, på telefon 2131 5224.

Vi håber meget, at alle alligevel kan få deres sportsdrømme opfyldt - så at vi ses til max bold i uge 27!Blandet sport er for dig, der kunne tænke sig at prøve en masse forskellige sportsgrene!

Engagerede ledere kommer til at føre dig igennem mindst fem forskellige sportsgrene, hvor du kommer til at lære grundlæggende teknikker

Der bliver selvfølgelig mulighed for at se, om du til slut kan slå dine lejrkammerater i den nye sportsgren. Af sportsgrene du kommer til at prøve kan vi bl.a. nævne Ultimate, Atletik, Kin-Ball mm.

For at du kan deltage i alle sportsgrenene, vil det være en god idé at have almindeligt idrætstøj med, som du både kan bruge indendørs og udendørs

Se mere om Kin-Ball i Danmark

Se mere om Ultimate i Danmark 

 

LUK VINDUET Udskriv

I år tilbyder vi JuniorSportsCamp på Sydvestjylland i uge 27: Seks dage med gejst, sammenhold, passion og taktik. Få feriedage fyldt med fodbold-, sports- og lejroplevelser og smag samtidig på efterskolelivet i de fedeste omgivelser.

Er du 10-14? Du skal da med!
Reservér uge 27 nu og kom på en aktiv og sjov sportsferie med Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Her er frække finter og fantastisk fællesskab i fokus.

Hvor? Hvornår?
Læs mere om Sydvestjyllands Efterskoles faciliteter her på siden eller på skolens egen hjemmeside: s-e.dk

Ankomst er søndag 1. juli kl. 19 og afgang er fredag 6. juni kl. 16 (forældre kommer fredag kl. 15 til fælles afslutning).

Facebook

Kontaktperson

Elisabeth HoldensenKonsulent i DFS
Direkte:2131 5224Email:elisabeth@soendagsskoler.dk

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK