Tilmeldingen er lukket

Hvis du gerne vil med alligevel, så kontakt Elisabeth og hør, om det er muligt (linjen blandet sport på S-E) - det bliver så uden årets JSC-tøjpakke!


Blandet sport er for dig, der kunne tænke sig at prøve en masse forskellige sportsgrene!

Engagerede ledere kommer til at føre dig igennem mindst fem forskellige sportsgrene, hvor du kommer til at lære grundlæggende teknikker

Der bliver selvfølgelig mulighed for at se, om du til slut kan slå dine lejrkammerater i den nye sportsgren. Af sportsgrene du kommer til at prøve kan vi bl.a. nævne Ultimate, Atletik, Kin-Ball mm.

For at du kan deltage i alle sportsgrenene, vil det være en god idé at have almindeligt idrætstøj med, som du både kan bruge indendørs og udendørs

Se mere om Kin-Ball i Danmark

Se mere om Ultimate i Danmark 

 

LUK VINDUET Udskriv

I år tilbyder vi JuniorSportsCamp på Sydvestjylland i uge 26: Seks dage med gejst, sammenhold, passion og taktik. Få feriedage fyldt med fodbold-, sports- og lejroplevelser og smag samtidig på efterskolelivet i de fedeste omgivelser.

Er du 10-14? Du skal da med!
Reservér uge 26 nu og kom på en aktiv og sjov sportsferie med Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Her er frække finter og fantastisk fællesskab i fokus.

Hvor? Hvornår?
Læs mere om de to skoler og deres faciliteter her på siden - eller på deres respektive hjemmesider: hestlund.dk // s-e.dk (Hestlund er aflyst)

Ankomst er søndag 25. juni kl. 19 og afgang er fredag 30. juni kl. 16 (forældre kommer fredag kl. 15 til fælles afslutning).

Facebook

Årets JSC-trøje

I år er det en Adidas-trøje i en rigtig fed farve.

Logoer for JSC og efterskolen, du tilmelder dig, vil være på trøjens bryst.

Husk, at du kan tilkøbe matchende shorts og strømper - et hit på banen!

Få vennerne med!

Download flyeren, print en masse og del dem ud til vennerne!

Download flyer

Kontaktperson

Elisabeth HoldensenKonsulent i DFS
Direkte:2131 5224Email:elisabeth@soendagsskoler.dk

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK