Penge til dit projekt

Der er flere muligheder for at en lokal klub kan få økonomisk støtte til sit arbejde.

Ud over de kommunale tilskud via Folkeoplysningsloven og bidrag fra fx det lokale menighedsråd eller IM-samfund, har vi kendskab til følgende muligheder:


1. mulighed:

Har I en fed idé, men ingen penge?
DUF er på jagt efter foreningsaktive unge med nye ideer, som vi kan hjælpe med kolde kontanter. Sympatidøgn med gadebørn, politisk rap-debat og et levende bibliotek der udlåner unge med indvandrerbaggrund. Tre forskellige idéer som er blevet til med hjælp fra DUF - Dansk Ungdoms Fællesråds InitiativStøtte. Og jeres ide kan blive den næste. Rammerne er brede, bare idéerne er gode.

I har nu en enestående mulighed for at få realiseret den gode ide, som I altid snakker om. I skal blot have en ide til et arrangement, kursus eller kampagne, som er spritny. I kan f.eks. eksperimentere med nye former for aktiviteter og metoder eller indgå nye samarbejder på tværs af alder, køn eller organisationer.  Alle lokale foreninger kan søge. Det, der belønnes, er den innovative, fede ide. I 2007 delte DUF 3,1 mio. kr. ud til 98 nyskabende projekter og aktiviteter både på lokalt og nationalt plan udført af og med unge. Både unge i og uden for foreningslivet har fået støtte til at gennemføre deres drømmeprojekt.

"Her er en enestående mulighed for unge i lokalområdet, der vil prøve kræfter med innovative projekter. De foreninger, der vil udvikle og udfordre deres medlemmer med en ny, skæv og kreativ tilgang, får støtte," siger Kirstine Simoni, som arbejder med DUFs InitiativStøtte. Hun hjælper ansøgere med at realisere de gode idéer. Ring til Kirstine på tlf. 39 29 88 88 og få en snak om, hvordan I realiserer jeres idé, og hvordan I skal søge. Der er ansøgningsfrister hele året rundt, og I finder et ansøgningsskema på www.duf.dk/is, hvor I også kan læse mere om retningslinjerne.


2. mulighed:


3. mulighed:

Kontaktperson

Landskontoret (Kirsten B. Stendahl)Man-tor 9.30-15 - Fre 9.30-14
Direkte:8227 1214Email:kontakt@soendagsskoler.dk

Facebook

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK