Online hjælp

Vi mødes på Google Meet og snakker om det, der ligger jer på sinde omkring coronasituationen, åbning, retningslinjer, gode idéer, bekymringer, etc.

Vi er kaldet til at fortælle om Jesus, men er bremset i det nu – derfor får du her en invitation til Online Hjælp. Heldigvis kan vi stadig mødes og er som en del af børn- og ungeområdet ikke underlagt så hårde restriktioner - men der ér jo meget usikkerhed i denne tid.

Klik gerne på et link nu og se, om du kan se dit eget billede - så har du testet det af inden. Det kræver ikke nogen teknisk kunnen, bare et klik og internetforbindelse. Derefter sætter du mødet i kalenderen : )

Har I spørgsmål? Er I ikke rigtigt kommet i gang endnu? Har I nogle gode idéer, som I vil dele med andre ledere? Så kom til møde med tre af vores konsulenter. Fordi vi vil gerne skabe ro i det at starte op under corona. Vi vil hjælpe og skabe nød, glød og gejst. Vi vil se muligheder og udveksle erfaringer. Kom med og bliv en del af det.

Praktisk

  • Vi er der 10 minutter før tid, så du har mulighed for at koble på og være klar.
  • Det varer max 1 time.
  • Er der ikke nogen med efter 10 minutter, så lukkes forummet den dag.
  • Kan vi ikke svare på konkrete spørgsmål, så tager vi emnet med videre og vender tilbage.

Både for klub- og lejrledere
De tre første møder vil primært være for klubledere. Senere holder vi møder primært for lejrledere. Links bliver da lagt ud her på denne side.

Hold også øje med Facebook, hvor vi lægger begivenhederne ud, så du kan få det i kalenderen.

Kontaktperson

Berit SkødtKonsulent i DFS
Direkte:4091 8376Email:berit@soendagsskoler.dk

Kontaktperson

Hanne PedersenKonsulent i DFS
Direkte:2834 1182Email:hanne@soendagsskoler.dk

Kontaktperson

Karen MarkussenKonsulent i DFS
Direkte:5057 4084Email:karen@soendagsskoler.dk