Klub-online

Danmarks største børneklub!

Alle hverdage kan du klikke ind på facebook.com/soendagsskoler, hvor Frederik, DFS-konsulent på Fyn, vil holde Klub-Online. Der er leg, sang bibelfortælling og andet spændende!

Det begynder kl. 16.30 Gå ind på vores Facebook-side - og hvis du ikke kan se live-streamingen, så skal du bare genindlæse siden.

Husk at like siden, så du får et praj om næste udsendelse - og del muligheden med familie og venner.

BREAK-online

Ny online klub for junior/teens!

Konsulent i DFS og IMU, Morten Nørgaard, har særlig fokus på de ældre børn.

Han syntes, at der manglede noget til målgruppen, og derfor gik han, sammen med gode kræfter på Bornholm, i gang med at bygge et studie op i det ellers lukkede missionshus i Åkirkeby.

I går var det første gang, Break-Online blev sendt på DFS' YouTube-kanal - og du kan stadig se det.

Samtidig sidder Morten med i chatten og kan svare på spørgsmål. Målgruppen elsker konkurrencer, action og sjove udfordringer, så i det første afsnit ville Morten forsøge at hoppe 7 meter ned i den koooolde Opalsø på det nordlige Bornholm. Se selv med, om det lykkes for Morten (der lider af højdeskræk)!

Fortæl det videre til alle juniorer og teens, du kender - fx med en sms:
Kom med i den nye kristne klub for teenagere og juniorer, Break-Online, onsdage kl. 19. Her er andagt, aktivitet, udfordring og en konkurrence. Du kan deltage live i chatten med vært Morten Nørgaard. Jeg håber, vi ses derinde på kortlink.dk/25xgp