Jonna Iversen

Konsulent i DFS


Jonna er ansat 15 t/md og er knyttet til kredsene Lemvig og Holstebro


Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset på en gård i Troldhede. Et par år efter at være blevet gift med min mand Søren flyttede vi til Bækmarksbro i 1982. Her har vi boet lige siden! I dag har vi fem voksne børn og fem skønne børnebørn.

Gennem hele min arbejdskarriere har jeg arbejdet med børn. Jeg er uddannet diakon og socialpædagog og har arbejdet 15 år i dagpleje og børnehave og 20 år på to friskoler som bl.a. SFO-pædagog, SFO-leder og børnehaveklasseleder. P.t. er jeg handicaphjælper for en pige.Min uddannelse har klædt mig godt på til at møde mennesker i alle aldre. Min erfaring som pædagog og lærer har givet mig stor forståelse for børn og deres udvikling. Det er så vigtigt, at børn ses og anerkendes, som dem, de er. Jeg har altid lagt vægt på at fylde børns rygsæk med gode oplevelser. Det er vigtigt, at der er tid til at være der for børnene, i øjenhøjde med dem!


Jeg brænder for ...

  • At besøge klubber
  • Familieaftener
  • At starte nye klubber op

DFS' arbejde er det vigtigste af alt, synes jeg! Jeg har altid brændt for at give det største til de mindste, da jeg tror på, at de frø, vi sår i barnet, aldrig er forgæves. Jeg har i mange år brugt materialer fra DFS og været meget glad for det.


Du kan bruge mig til ...

  • (kommer, når arbejdsbeskrivelse er på plads ...)

Jeg vil rigtig gerne fortælle børnene, hvem Jesus er.

Jeg har selv været leder i DFS i mange år og ved derfor, hvor svært det er at arbejde fuld tid og derefter være frivillig i arbejdet med børn. Der er typisk lige overskud til det ugentlige møde. Derfor vil jeg gerne gå ind og hjælpe jer med at få et event eller en lejr op at køre.

Jeg vil gerne komme og høre, hvad det er, I har gang i og så komme med nye idéer - og samtidig komme og anerkende det gode arbejde, I allerede gør!

Kontakt

Tlf.: 2732 4599

Adresse: Grønsmøllevej 11,
7660 Bækmarksbro

ALLE KONSULENTER