Steen Møller Laursen

Privat
Jeg bor i Videbæk, er gift med Charlotte og har 3 store børn. Jeg er uddannet ingeniør, og fra 2000 til 2010 teknisk chef med personaleansvar i forskellige jyske ingeniørvirksomheder.

Mødte Gud i børnenes søndagsskole
Mine børn gik i søndagsskole i Videbæk og kom derfra hjem med mange spørgsmål om Gud, som jeg og min kone ikke kunne give dem svar på. Selv ville vi også gerne ha svar på disse spørgsmål, og begyndte derfor at komme i Indre Mission. Vi kom til tro på Gud, og kommer nu fast i Indre Mission i Videbæk.
Ud over kærligheden til børnearbejdet, hvorfra det hele så at sige begyndte, har jeg været engageret som frivillig i Indre Missions familiearbejde. I 2008 blev jeg fritidsansat som familiekonsulent og i 2010 blev jeg landsleder samme sted.

Relationerne mellem mennesker ligger mig meget på sinde. Jeg har bl.a. taget et certifikatkursus i familierådgivning, er certificeret PREP-leder og er bestyrelsesformand for diakonforeningen Agape.

Jeg ønsker i min stilling som landsleder at hjælpe mine medarbejdere til at spille sig selv og hinanden gode. Min vision for DFS er at gøre kirken, Gud og Jesus relevant for mange flere, og jeg håber på at kunne åbne mange nye klubber, hvor børn kan komme og lære om Gud. Specielt i de kirkeligt tyndt befolkede områder.

Kontakt

Tlf.: 8227 1207 // 3072 3843

Adresse: Jasminalle 15,
6920 Videbæk

ALLE KONSULENTER