Kirsten Braüner Bækgaard

Mit navn er Kirsten og jeg bor i en villa i Ålborg sammen med min søn og to døtre på hhv. 18, 16 og 14 år. Aktuelt går ældste datter på Hedemølle Efterskole. Til daglig arbejder jeg som praktiserende læge i Støvring.

Jeg er engageret i Indre Missions arbejde i Bethesda i Ålborg, hvor jeg også er med i bestyrelsen. Her er jeg kontaktperson til Bethesdas juniorarbejde, hvor jeg bidrager i forskelligt omfang. Jeg er derudover også med til at holde børnekirke i Ansgarskirken. Gennem 10 år har jeg været med på sommerlejr på Storskovlejren ved Dronninglund, de fleste år som lejrchef. Jeg er ikke bange for at tage fat, og jeg lægger et kæmpe arbejde i denne lejr, hvilket påskønnes af både børn og ledere. Jeg har også mange års lejrerfaring fra Kjelsø lejren, både som deltager og leder.

Jesus skal gives videre til Danmarks børn, - også til dem, der ikke er vokset op i kirkelige sammenhænge. Børnene skal have lov at opleve, at de er elsket af Gud, og at det med Gud og Jesus må blive nærværende for dem.

Kontakt

Email: kbb@soendagsskoler.dk


Direkte: 3150 8208 


Adresse: Hermesvej 15
9200 Aalborg SV