Hæng ud med Gud!

Om I har lyst til at læse mere sammen, eller måske bare vil prøve at læse sammen, så har I nu alle tiders mulighed!

Hæng ud med Gud er et helt nyt koncept, hvor du kvartalsvist modtager et hæfte til de følgende 3 måneder - uden datoer, så I bestemmer tempoet.

Det første hæfte er sendt ud til juniorklubber i DFS - og andre har også modtaget det ad andre veje. De første to numre er gratis, og derefter er der en mindre egenbetaling. Prisen er ikke helt fastlagt, men skriv dig op herunder, så er du blandt de første, der modtager information, når hæfterne kan bestilles. Hvis du allerede nu ved, at det skal I selvfølgelig bare ha', så kan du også udfylde adresse i formularens næste trin.

DFS har været med til at lave hæftet sammen med andre organisationer og Bibellæser-Ringen, der er tovholder for projektet.





Hvis I har lyst til at finde ud af, om Hæng ud med Gud er noget for jeres familie, men ikke har fået et hæfte, så kan I downloade en forkortet version af hæftet.

Fakta

Har du ikke modtaget et gratis hæfte?

Skynd dig at udfylde formularen her på siden og du vil modtage mere information, når de sidste detaljer er på plads! Der kommer ingen automatisk regning og du binder dig ikke til noget.


  •    Målgruppen er familier med børn 8-13 år.


  •    Hvert hæfte har små daglige stykker til 3 mdr.


  •    Materialet er krydret med temasider om den kristne tro, livstemaer, overblik over Bibelens bøger, m.v.


  •    Udkommer hvert kvartal, første gang 1. april.


  •    Projektet er et samarbejde mellem Bibellæser-Ringen, Indre Missions Familiearbejde, Evangelisk Luthersk Missions familiearbejde, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og Luthersk Missions Børn og Unge.


  •    De to første hæfter er gratis, og sendes til klubber, friskoler og udvalgte fællesskaber. Fra hæfte tre er der en mindre egenbetaling.


  •    Hvis I har modtaget det én gang, vil I sandsynligvis også modtage hæfte nr. 2 cirka 3 mdr. efter. Her vil der være beskrevet, hvordan I kan abonnere på det. Men udfyld gerne formularen alligevel : )