Volontør til Odense

DFS søger volontør til Odense

Som volontør kommer du til at arbejde sammen med frivillige ledere i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.

Du kommer til at være en del af arbejdet med børne- og juniorklubber og et herligt arbejdsfællesskab i Odense.

Tag en uforpligtende snak med landsleder Steen Møller Laursen på 3072 3843 / 8227 1207 eller skriv til steen@soendagsskoler.dk - til hvem ansøgning, CV og referencer sendes.

Vi modtager også gerne en videoansøgning fra dig sammen med dit CV.


Psst ... fortæl om stillingen til andre. Måske du kender én der skal søge den?


Hør hvad Katrine siger om at være volontør i Odense!

Katrine var ansat i volontørstillingen indtil 31. juli 2018

- Jeg har været så heldig at kunne få lov til at have den fornøjelse at være volontør for DFS på Fyn det seneste år. Det bedste ved at være volontør er at kunne opleve at gøre så meget ved at give så lidt. Mange steder på Fyn er der folk, der brænder for at fortælle børn om Jesus, men som lige mangler ressourcerne. Og det er fantastisk at have den mulighed at være den ressource, fordi det simpelthen er det, som man er ansat til.

- Jeg havde ikke den store erfaring med at arbejde med børn, da jeg startede. Jeg har ikke engang selv gået i hverken børne- eller juniorklub. Men i min tid som volontør har jeg lært rigtig meget hen ad vejen. Jeg har været med på lejre, stået for familieaftener og besøgt forskellige børne- og juniorklubber med både bibelfortællinger, kreative ting og leg og løb. Og det er virkelig en glæde at kunne være med til give det største til det mindste!

- Så jeg kan virkelig anbefale jobbet som volontør både for det, som man selv får ud af det, og også fordi der virkelig er brug for en volontør i Odense og på Fyn.

Kontaktperson

Steen Møller LaursenLandsleder
Direkte:8227 1207Mobil:3072 3843Email:steen@soendagsskoler.dk

Er det dig vi søger?