Bliv fritidsansat

Kan du se dig selv bruge dine evner i din fritid?

At være fritidsansat i DFS vil sige, at du siger ja til at blive brugt til undervisning, forkyndelse eller happenings. Det vil være inden for en vis radius omkring din bopæl og i en aftalt mængde.

Vi søger dig, som har lyst til at dele ud af lige præcis det, som du brænder for! Det kan være, du ved noget om børn i forskellige udfordringer i livet. Måske synes du, det er spændende at fortælle ud fra Bibelen for børn og voksne sammen - eller kun for børn. Måske kan du hjælpe ledere til at sætte programmer grafisk op eller være med til at undervisning i formidling. Du har i hvert fald et eller andet, som du tænker kunne bruges i DFS.

Kom med din egen kasse
Vi har ikke bare et behov, der skal dækkes, og en kasse, som du skal passe ind i, men vi er nysgerrig på, hvad Gud har udrustet dig til - og hvordan det kan gøre DFS endnu stærkere. For vi ønsker at give det største til de mindste, og det kan gøres på mange måder.

Vi støtter dig!
Som fritidsansat i DFS vil vi bakke dig op og arbejde på at støtte dig i den opgave, som du siger ja til. Det vil vi gøre på den måde, som er bedst for dig - præcis hvilken opbakning det er, det vil vi snakke os frem til.

Kontakt Karen i dag og få en uforpligtende snak om lige præcis dine muligheder for at være med til at gøre en forskel for børnene - kirkens nutid og fremtid! Du kan også kontakte DFS' sekretariat (se nederst).

Kontaktperson

Karen MarkussenKonsulent i DFS
Direkte:5057 4084Email:karen@soendagsskoler.dk

Facebook

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK