Katrine Vinkel Nielsen

Volontør i Odense og på Fyn

Både DFS og Indre Mission ansætter pr. 1. august 2017 en volontør til Odense. Katrine skal arbejde som volontør for DFS, Daniel Solgaard for Indre Mission. Katrine skal støtte arbejdet i og ud fra Betania i Odense, samt støtte Søndagsskolernes arbejde rundt på Fyn. Som noget af det første skal det undersøges, om der kan startes børnearbejde i Langeskov og i Vollsmose. Til daglig vil både Katrine og Daniel sparre med familie- og samfundskonsulent Jakob Olesen.

- Generelt er jeg glad for at dele troen på Jesus. Jeg synes, det er spændende at formidle troen til børn; og jeg regner med selv at blive inspireret af børnenes umiddelbarhed, siger Katrine, der flytter til Odense efter sommerferien.

- Det bliver helt vildt spændende med opstart af børnearbejde i Vollsmose og Langeskov.

Med denne satsning håber DFS, at arbejdet i Odense og på Fyn kan få et ordentligt boost. Katrine vil have fokus på at understøtte det eksisterende arbejde og på opstart af nye klubber. Det sker bl.a. i samarbejde med konsulent i DFS Britta Bank Møller. Katrine vil også samarbejde med Daniel om nogle opgaver. Det vil give en god synergi.

Katrine er 20 år, student og har før sommerferien afsluttet et ophold på Børkop Højskole. Hun brænder for at andre mennesker skal lære Jesus at kende – og til at give det videre, som hun har lært der.

Volontørstillingen er for et år, indtil 31. juli 2018.

Kontakt

Tlf.: 4016 0015

Adresse: Flytter til Odense efter sommerferien

ALLE KONSULENTER

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK