Supersælgere 2016

Hvert år sælger DFS lodsedler. Salget dækker en DFS-konsulent på fuld tid, og giver også en del til klubberne – 6 kr. pr. lod.

Men! Lodsedlerne sælger ikke sig selv. Derfor er vi afhængige af de mange engagerede, der gør en kæmpe indsats. En tilbagevendende gulerod er konkurrencerne, hvor henholdsvis børn/juniorer og klubber kæmper om at sælge flest.

Sælgerkonkurrencen - tre vindere
Elias Thomsen fra Læsø solgte flest, nemlig 219 stk. Imponerende! Elias har fået et gavekort til Netto, Føtex eller Bilka på 1.000 kr. Faktisk var Elias også årets supersælger i 2015!

Af de andre, der har solgt over 100 lodsedler har vi udtrukket to vindere: Jeppe Bøndergaard fra Kibæk og Michelle Mouritzen fra Kjellerup. De har begge modtaget et gavekort på 500,- til Netto, Føtex eller Bilka.

Klub-/klassekonkurrencen - tre vindere
Vinderne i klub-/klassekonkurrencen, som alle klubber, der sælger over 100 lodsedler, kan være med til, var: Superfrø Timring, Genesis Juniorklub i Randers og 6. klasse på Aulum Kristne Friskole. De har alle tre vundet 1.500 kr. til en ekstra sjov dag i klubben/klassen.

TAK for indsatsen i 2016! Fra medio april kan lodsedler for 2017 bestilles på lodsedler.soendagsskoler.dk

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK